Belediyemiz Refüj boyama çalışmalarını sürdürüyor.

Görele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, trafik güvenliğini arttırmak için ana arterlerde refüj boyama çalışmalarını sürdürüyor.

Trafik kazalarını önlemek yaya ve araç sürücülerinin güvenle yolculuk edebilmesini hedefleyen Belediyemiz yol kenarlarında bulunan ve zamanla yıpranan boldür taşlarını sarı ve beyaz renklere boyayarak cadde ve sokakların görünümüne canlılık getiriyor.

Birçok noktada eş zamanlı olarak çalışmalarını yürüten Belediye ekiplerimiz, öncelikli olarak yaya ve trafik güvenliğini ön plana çıkarıyor.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, ‘Daha güvenli bir şehir’ sloganıyla çalışmaların devam ettiğini belirterek, “İlçemizde boyama çalışmalarını öncelikli olarak yaya ve trafik akışının yoğun olduğu bölgelerde yürüterek, yaya ve trafik güvenliğini ön plana çıkarıyoruz. Sarı ve beyaz renkte boyanan boldür taşlarıyla şehrimize farklı bir canlılık ve görünüm de kazandırıyoruz” dedi.