Başkanımız mahalle muhtarlarımızla bir araya geldi

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, mahalle muhtarlarımızla bir araya geldi.

Mahalle muhtarlarımızın istek ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanımız Hasbi Dede, çözümü noktasında gerekenlerin yapılacağını söyledi.

Şehrimizin gelişimi için Muhtarlarımızla hep birlikte hareket edeceklerini belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Görele’nin her köşesine, her mahallesine ayrım yapmadan eşit ve adaletli hizmet götürme kararlılıklarını bir kez daha vurguladı.

İhtiyaçlara çözüm üretmek için artık çalışma vakitlerinin geldiğini belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Siz değerli muhtarlarımızın güveni ve desteğiyle, Görele’yi daha da yaşanabilir bir şehir haline getirme hedefimiz doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla, her birinizin sesini duymaya ve ihtiyaçlarınıza çözüm üretmeye devam edeceğiz.” dedi.