Belediyemiz üst yapı çalışmalarını tamamladığı sokak ve caddelerde yıkama çalışmalarına devam ediyor.

Görele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, yapılan periyodik temizlik hizmetlerinin yanı sıra, yapılan parke taşı döşeme ve kaldırım onarımları gibi üst yapı çalışmaları tamamlanan mahallelerimizde yıkama ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

İlçemizin temizliği için çalışmalarını titizlikle sürdüren ekiplerimiz, daha temiz bir ilçe için kolları sıvayarak, cadde, sokak ve kaldırımları tazyikli suyla yıkıyor.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, düzenli ve temiz bir ilçe için temizlik çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, halk sağlığının korunması noktasında ilçe temizliği için gereken hassasiyeti gösterdiklerini belirtti.