Belediye Başkanımız Hasbi Dede, duyarlı kızımıza söz verdi.

Kumyalı Mahallemizde ikamet eden Zeynep Beren Işkın isimli kızımız, Belediyemize gelerek, geri dönüşümle alakalı talebini bizzat Belediye Başkanımız Hasbi Dede’ye sundu.

Kızımız Zeynep Beren Işkın’la yakından ilgilenen Belediye Başkanımız Hasbi Dede, kızımıza talebi için teşekkür ederek, gerekli çalışmaların yapılacağının sözünü verdi.

Zeynep Beren Işkın kızımızın talebinin  hassasiyet, çevre duyarlılığı açısından ders niteliği taşıdığını belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Belediye olarak Zeynep kardeşimizin dilekçesini dikkate alarak, ilçemizde daha çok alana geri dönüşüm kutuları kazandırmak için gerekli çalışmaları yapacağımızın sözünü veriyor, duyarlılığı için sevgili kardeşimizi tebrik ediyoruz” dedi.