“Her şey çocuklarımızın geleceği için”

Belediyemiz tarafından Bozcaali Mahallesi Spor Toto Tesislerinde yer alan çocuk parkımız, yeni çocuk oyun gruplarıyla genişletildi.

Bozcaali Mahallesi Spor Toto Tesislerinde yer alan ve ailelerimiz ile çocuklarımızın büyük ilgi gösterdiği çocuk oyun parkımız, çocuklarımızın can güvenliği, sağlığı ve hijyen koşulları göz önüne alınarak yeni çocuk gruplarıyla genişletilerek, büyütüldü. Salıncaktan tahterevalliye, kaydıraktan zihinsel ve bilişsel oyun alanlarına kadar birçok materyali bünyesinde bulunduran yeni oyun gruplarımız çocuklarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Bozcaali Mahallesi Spor Toto Tesislerinde yer alan çocuk parkının çevre düzenlemesi tekrardan dizayn edilerek, oyun alanının kapasitesinin arttırıldığını söyledi.

Bu tarz uygulamaların diğer mahallelerimizde de sürdürüleceğini belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Çocuklarımız bizler için çok değerlidir. Onların hoşça vakit geçireceği, huzur bulabileceği alanlar oluşturmak en önemli görevlerimiz arasında yer almaktadır. Çocuklarımız mutluysa aileleri olarak bizde mutluyuzdur. Her şey çocuklarımızın geleceği için. Görele’de güzel şeyler oluyor, olmaya da devam edecektir. ” dedi.