Belediyemiz tarafından annelerimize özel program düzenlendi.

Belediyemiz tarafından ‘Anneler Günü’ olması dolayısıyla annelerimize özel program düzenlendi.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, annelerimizi bu özel programda yalnız bırakmayarak, annelerimize karanfil dağıtımında bulundu.

Emeği ve özverisi ile hayatı güzelleştiren tüm annelerimizin ‘Anneler Günü’nü kutlayan Belediye Başkanımız Hasbi Dede, Annelerimizin yılda bir defa değil, her gün hatırlanması gerektiğini söyledi.

Annelerin çok kıymetli ve çok değerli olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanımız Hasbi Dede, İstanbul’dan Görele’ye getirdiği çok güzel haberleri de annelerimizle paylaştı.

Görele’ye hizmet için çıktıkları yolda emin adımlarla yürüyeceklerini belirten Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “İstanbul’da Görele için çok güzel çalışmalarda bulunduk. Sizlere çok güzel haberler getirdik. Beş yıl sonra Görele’nin çehresinin değişmiş bir şekilde göreceksiniz. Size bunun sözünü getirdim. Görele’nin ismini sadece İstanbul’da değil Türkiye’nin her yerinde duyurmak benim artık boynumun borcudur. Bunun bilinmesini isterim. Bugün çok özel bir gün. Çünkü annelerimiz çok kıymetli, çok değerlidir. Ben başta şehit annelerimiz olmak üzere vefat eden annelerimizin, anne adaylarımızın, davetimizi kırmayıp gecemize katılan annelerimizin, anne olmayı hayal edip de olamayan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyor, merhametli, yüreği güzelliklerle ve iyiliklerle dolu tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.