“Şimdi Görele için, değişimin ve dönüşümün zamanı!”

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, İstanbul’dan dönüş yolunda Görele’ye haber gönderdi.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, İstanbul’da ilçeye katkı sağlayacak verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirterek, Görele halkına, “Gelecek günler çok güzel olacak” mesajı verdi.

Gurbetten sılaya dönüş yolculuğunun başladığını ifade eden Belediye Başkanımız Hasbi Dede, şunları kaydetti:

“İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki yoğun programlarımızı bitirerek gurbetten sılaya dönüş yolculuğumuz başladı. Çok yoğun geçen İstanbul mesaimiz içerisinde ilçemize katkı sağlayacak verimli görüşmeler gerçekleştirdiğimizi siz kıymetli halkımıza bildirmek isterim. Yakın zamanda Görele’nin ve Görelelilerin refah seviyelerini yükseltecek, yaşam kalitelerini artıracak 7’sinden 70’ine her kesimin mutlu olacağı projelerimiz için adımlarımızı atıyor olacağız. İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na, İlçe Belediye Başkanlarımıza, İlçe Örgütlerimize, Sivil toplum kuruluşlarımıza ve tüm Daire Başkanlarımıza, İstanbul programımız içerisinde bizlere eşlik eden hemşehrilerimize eşsiz ev sahiplikleri için teşekkür ediyor, Görele halkına ‘Gelecek Günler Çok Güzel Olacak’ diyoruz. Şimdi Görele için, değişimin ve dönüşümün zamanı!”