“Daha temiz bir çevre için el ele!”

Belediyemiz tarafından ‘5 Haziran Dünya Çevre Günü’ olması dolayısıyla çöp toplama etkinliği düzenlendi.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, gönüllü vatandaşlarımız ve öğrencilerimizle birlikte park ve bahçelerimizde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, gelecek nesillere daha temiz bir Görele bırakma vizyonu pekiştirdiklerini söyledi.

Öğrencilerimize etkinlik sonrası çevre dostu kalem hediye eden Belediye Başkanımız Hasbi Dede, “Düzenlemiş olduğumuz etkinlikle vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin geri dönüşüm ve doğal kaynakların sürdürülebilirliği konusunda bilinçlenmelerini sağladık. Birlikte hareket ederek, küçük adımlarla büyük değişiklikler yapabileceğimizi gösterdik. Hep birlikte, daha temiz bir çevre için el ele!” dedi.