Halk Eğitim Merkezi usta öğreticilerimiz ve kursiyerlerimiz tarafından üretilen ürünler Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen final etkinliğiyle sergilendi.

Görele Halk Eğitim Merkezi tarafından usta öğreticilerimiz ve kursiyerlerimiz tarafından üretilen ürünler Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen final etkinliğiyle görücüye çıktı.

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, usta öğreticilerimizi ve kursiyerlerimizi bu etkinliklerinde de yalnız bırakmayarak, sergilenen el emeği göz nuru ürünleri inceledi.

Müzik branşlarındaki usta öğreticilerimizin verdiği mini konser eşliğinde hünerlerini sergileyen usta öğreticilerimizi ve kursiyerlerimizi tebrik eden Belediye Başkanımız Hasbi Dede,  “El işi nakıştan, ahşap işçiliğine, zirai aşı tekniklerinden, çini işçiliğine birçok alanda eğitimlerini tamamlayan kursiyerlerimiz hünerlerini gözler önüne serdi. Başarılı çalışmalardan dolayı başta Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yönetimimiz olmak üzere, usta öğreticilerimizi ve özellikle emek sarf eden, zaman ayıran bütün kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” dedi.